28 november 2021

Eigen ontwerp en design

2 min read
bierverpakkingen

Wanneer je als brouwerij bier brouwt is dat niet de enige zorg die je hebt, hoe overleef je tussen al die andere merken en ben je wel opvallend genoeg met de uitstraling? Bierverpakkingen zien er over het algemeen vrij identiek uit van de verschillende merken, me een uniek design kun je het verschil maken tussen de andere bierverpakkingen en opvallen in de winkel. Dings maakt verpakkingen voor bier, maar niet zomaar verpakkingen. Onze verpakkingen maken we naar het design van je bedrijf, de verpakking straalt precies uit wat je als bedrijf uit wilt stralen. Uniek, modern en opvallend voor een goede verkoop.

bierverpakkingen

Duurzame productie van verpakkingen

Ook met bierverpakkingen kunnen we er niet meer omheen dat duurzaamheid en milieu een belangrijk item is. Dings produceert verpakkingen waarbij rekening wordt gehouden met het milieu, het FSC logo op de verpakking geeft aan dat de verpakking op duurzame wijze is geproduceerd, en de verpakking milieuvriendelijk is. Onze ontwerpen zijn altijd opvallend, en zijn het verlengde van je bedrijf. Herkenbaar tussen alle andere bedrijven die bier brouwen. Maak kennis met onze ontwerpafdeling en onze korte lijnen van communicatie, ontdek dat wij ook jouw ontwerp kunnen maken en snel deze te leveren.

bierverpakkingen

Verpakkingen voldoen aan alle eisen

De bierverpakkingen van Dings zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar voldoen ook aan alle eisen betreft hygiëne. Alle producten en verpakkingen worden gedrukt volgens de ISO norm voor offsetdruk. Dit betekent dat je altijd een stabiel proces van drukken hebt, waarbij de kwaliteit altijd hoog is. De werkwijze is als standaard vastgelegd door ons bedrijf, dit geeft een garantie voor een flow in kwaliteit. Tevens zijn we als bedrijf lid van het grootste platform voor karton bedrijven, de laatste ontwikkeling op het gebied van verpakking en afdrukopties worden daar gedeeld. Ook nieuwe wetgeving wordt gedeeld op het platform, zodat je niet alleen de beste verpakking hebt maar ook één die aan alle wettelijke eisen voldoet.