24 januari 2022

Hier scoor jij bedrukte relatiegeschenken voor het EK

2 min read

Het EK is van start gegaan en overal in de straten kleuren de huizen en straten oranje. Iedereen wil natuurlijk dat Nederland wint! Ook jouw klanten. Hoe leuk is het daarom om relatiegeschenken aan te schaffen die gebaseerd zijn op het EK? Daarmee ben je én origineel en scoor je punten bij je klanten. Maar hoe kom je aan oranje producten die ook nog een bedrukt zijn met jouw logo of (bedrijfs)naam? Daar hebben wij het antwoord op. Bij Lavista verkopen ze namelijk relatiegeschenken in allerlei soorten en maten en nu hebben ze ook relatiegeschenken speciaal voor het EK. 

Welke producten?

Lavista Relatiegeschenken heeft verschillende oranje producten die leuk zijn voor het EK. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om fluitjes, pennen met een bal erop, t-shirts en zelfs zadelhoesjes aan te schaffen. En ze zijn allemaal knaloranje! En als je denkt dat dat alles is, heb je het goed mis. Lavista heeft een enorm aanbod met relatiegeschenken die bedoeld zijn voor het EK. Dus houden jouw klanten van voetbal, dan doe je er goed aan om deze producten aan te schaffen. Je kunt er namelijk ook je bedrijfsnaam of logo op laten bedrukken. Vooral nu iedereen bij elkaar voetbal gaat kijken, promoot jij je bedrijf heel gemakkelijk

De werking

Hoe het werkt? Dat is heel gemakkelijk! Je kiest namelijk jouw relatiegeschenken, bijvoorbeeld de Schmink Nederland Zilver. Daarna kies je het aantal: hoeveel van deze relatiegeschenken wil je? Kies je voor 50 stuks of 2500? Of iets totaal anders? Dat is allemaal mogelijk. Daarna kies je of je je relatiegeschenk bedrukt of onbedrukt wilt en daarna kies je hoeveel kleuren je wilt. Kies je voor één kleur of vier kleuren? Als je je relatiegeschenken gaat afrekenen, kun je je logo uploaden of ervoor kiezen om dit later te doen en dat is het. 

Let er wel even op dat je niet alle relatiegeschenken die als thema EK hebben, kunt laten bedrukken. Dit staat er per product wel onder. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *