28 november 2021

Kerstpakket duurzaam: de trend van dit jaar?

2 min read
kerstpakket duurzaam

Vindt u het belangrijk om een kerstpakket duurzaam samen te stellen voor uw relaties en medewerkers? Bent u op zoek naar een uniek en exclusief bedrijf die u kan helpen met het realiseren van kerstpakket duurzaam voor een mooie prijs? In de ruime showroom in Zaltbommel zal u uw ogen uit kijken! In de ruim opgezette showroom vindt u een breed scala aan verschillende duurzame en exclusieve producten en gadgets. Van champagnes tot aan Hugo Bosch producten; u kunt hier u duurzame en unieke kerstpakket gemakkelijk samenstellen. Een kerstpakket duurzaam geven is een mooie gedachte. U geeft uw medewerkers een schouder klopje voor al het harde werken van het afgelopen jaar en bezegeld de relatie met uw zakenrelatie. Een kerstpakket duurzaam krijgen is een belevenis maar het geven van een kerstpakket duurzaam is nog leuker! 

kerstpakket duurzaam

Waarom een kerstpakket duurzaam

Een duurzaam kerstpakket kunt u zelf samenstellen. In de ruime showroom vindt u prachtige duurzame producten met de juiste kenmerken en benodigde certificaten. Van duurzame wijnen tot aan duurzame gadgets, de mogelijkheden voor een duurzaam kerstpakket zijn erg uitgebreid. Door een duurzaam cadeau te geven bent u zich bewust van het milieu, de economie en de duurzaamheid die wij nodig hebben om door te geven in de wereld. Brandwijk Kerstpakketten vind dit erg belangrijk en is daardoor ISO 9001, CSR Promotional Products Goud en FIRA brons gecertificeerd. Daarnaast is Brandwijk als eerste in de branche gecertificeerd voor het CO2-bewust niveau 3. Dit zijn de kenmerken van Brandwijk Kerstpakketten. Zij staan voor duurzaamheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Bij Brandwijk Kerstpakketten kunt u zelf uw duurzame en exclusieve kerstpakketten samenstellen. Ieder jaar voegen zij weer nieuwe producten toe aan het brede assortiment. Zo kunt u ieder jaar weer opnieuw een prachtige kerstpakket samenstellen. 

kerstpakket duurzaam

Uitgebreide showroom in Zaltbommel

Brandwijk Kerstpakketten vindt u in het prachtige Zaltbommel. In Zaltbommel vindt u een ruime opgezette showroom waar u uw hart kunt ophalen bij de prachtige producten die u in uw gewenste kerstpakketten kunt samenstellen. In ieder hoekje en in verschillende vakken zal u uw ogen uitkijken. Van gadgets tot aan portemonnee’s; u kunt het niet verzinnen of Brandwijk Kerstpakketten heeft het voor u in de showroom! Laat u verrassen door de prachtige producten en verras uw klanten en medewerkers met mooie cadeau’s! Brandwijk Kerstpakketten heeft in de afgelopen jaren vele klanten blij gemaakt met unieke, duurzame en exclusieve kerstpakketten. Word u de volgende tevreden klant van Brandwijk Kerstpakketten?