28 november 2021

Op zoek naar industrie naaimachines

1 min read
Hm machine

Industrie naaimachines worden vaak gebruikt bij ondernemers die kleding of meubels maken. Deze machines zijn sterk en kunnen met gemak bepaalde stoffen aan elkaar naaien of lassen. De aanschaf van zo een machine kan prijzig zijn. Natuurlijk is dit afhankelijk welk merk je koopt en wat de machine allemaal kan.

Habraken is een bedrijf die gespecialiseerd is in de verkoop van dit soort machines. Zij zitten al meer dan 40 jaar in dit vak en hebben inmiddels een eigen merk, een HM Machine in hun assortiment staan. Tevens is het mogelijk om tweedehands machines hier te kopen. Voordeel is dat dit aanzienlijk in de aanschaf kosten scheelt. Elke model wat hier te vinden is, heeft eerst een grondig onderhoudsbeurt gehad, voordat deze in de verkoop komt.

HM 835

Industrie naaimachines van verschillende merken

Wanneer je als ondernemer op zoek bent naar een goede naaimachine, maar weet niet welke het beste is, zal dit moeilijk worden. Er zijn zoveel modellen op de markt, maar niet allemaal geschikt voor iedere ondernemer. Daarom is het fijn om te weten dat je met dit soort vragen ook bij Habraken terecht kan. De specialisten die hier werkzaam zijn zullen goed kunnen helpen om een goede machine te vinden. Mocht een bepaald merk of model niet in het assortiment te vinden zijn, dan is dat geen probleem. Door het grote netwerk waar dit bedrijf mee te maken heeft, zal de betreffende machine snel gevonden zijn, nieuw of tweedehands.