28 november 2021

Weer lekker op vakantie

2 min read
Vakanties 2021

Iedereen hoor je erover en verlangt ernaar, lekker weer op vakantie en even alles van je afgooien. Na een jaar van beperkingen, weinig kunnen doen is iedereen er wel weer aan toe. Ook de vliegmaatschappijen zijn weer blij iedereen naar het buitenland te kunnen brengen, want er wordt verwacht dat er een run komt op de vakanties 2021. Alle landen zullen blij zijn als er weer vakantiegangers komen, tenslotte zijn er veel landen afhankelijk van de toeristen betreft de inkomsten. Voordat je een reis boekt is het wel verstandig de voorwaarden goed door te lezen.

Wel of niet naar het buitenland

Het is natuurlijk de vraag of je wel of niet naar het buitenland zal gaan tijdens de vakanties 2021, in Nederland zijn er ook meer dan voldoende vakantieparken en hotels waar je goed op vakantie kunt gaan. Daarbij steun je de eigen ondernemers ook nog eens, deze hebben het afgelopen jaar ook erg zwaar gehad. Met een klein beetje een goede zomer is het genieten aan de Nederlandse kust, dagjes weg is ook erg leuk om te doen. Wil je verzekerd zijn van mooi en warm weer, dan biedt het buitenland wel uitkomst.

Vakanties 2021

Wel of niet getest naar het buitenland

Tijdens de vakanties 2021 is het maar de vraag of je een test moet overleggen als je naar het buitenland gaat. Veel maatschappijen hebben al gezegd dat dit waarschijnlijk niet aan de orde is, misschien is het niet meer nodig en waarschijnlijk kost het de maatschappijen nog meer omzet. Ook kan iedereen nog niet voorzien zijn van een vaccinatie, het zal dus een twijfelgeval blijven. Ga je toch op reis lees dan goed de voorwaarden voor je zomaar een reis boekt, je wilt niet op Schiphol ongetest staan als je wel een bewijs moet hebben. Neem eventueel contact op om het zeker te weten.

More Stories

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *