28 november 2021

Wil jij graag een horloge graveren?

1 min read
Fraai houten horloge

Wil jij ook graag een horloge graveren? Zou jij dit voor jezelf willen doen of is het voor een speciaal  iemand? Het graveren van horloges wordt tegenwoordig vaak gedaan. En bij greenwatch.nl ben je precies bij het goede adres. Hier kan je je horloge laten graveren. Ook hebben ze een groot assortiment een verschillende horloges. Verder kan je hier ook verschillende soorten zonnebrillen aanschaffen. Het is het waard om zeker even een kijkje te nemen op de website.

Dual horloge

Waarom een horloge graveren?

Waarom zou je nou een horloge laten graveren? Er zijn hier verschillende redenen voor. Vaak wordt een horloge gegraveerd om iemand een belangrijk berichtje mee te geven. Ook kan het voor een speciaal iemand zijn waar je veel van houdt, je kan hiervoor dan een leuke tekst voor meegeven. Ook kan je voor jezelf een horloge laten graveren. Ook kan het gebruikt worden bij een trouwerij. De datum van de trouwdag wordt dan op het horloge gegraveerd. Dit kan ook bij een geboorte van een kind. De geboortedag wordt dan met de naam van het kind op het horloge gezet.

Kan je een gegraveerd horloge retourneren?

Een gegraveerd horloge kan je helaas niet retourneren. Dit komt omdat er persoonlijke teksten op het horloge staan en hierdoor niet meer opnieuw gebruikt kunnen worden. Wel is het mogelijk om terug te gaan naar greenwatch als er problemen zijn met het horloge. Hierbij wordt je gewoon geholpen door het personeel.  Voor meer informatie kan je naar de website gaan.